Здравейте колеги.. тъкмо си реших проблема със селеспийда,( много благодарности на колегата ФИОРЕ). Бях за малко извън Бг и като се върнах колата трака ама се къса, жената я карала в дупките.. то има ли път без дупки с тези строежи, деба и държавата скапана. въпроса ми е могат ли да се оправят носачите, или да ги сменям..и ако ги сменям каква марка да са и колко струват че чух едни цифри..ебаси.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на носачи
Collapse
X
-
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първо провери тампоните на стабилизиращата щанга !
Ако не са те тогава скачаи на носачи !
П.П. в един сервиз смених всички носачи и накрая се оказа,че тропането не било от тяха били тампоните на стабилизиращата
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
и аз имам едно такова почукване и се самнявам че е от тампоните на стабилизиращата щанга,може ли някои да ми каже какви са цените на тампоните горе*доло че не сам ходил по магазините да провера,пак и парво мисля да ида на диагностика и след това да купувам каквото и да било,ако знаете и дали много време отнема смяната МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕНALFA 147 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от vovataПърво провери тампоните на стабилизиращата щанга !
Ако не са те тогава скачаи на носачи !
П.П. в един сервиз смених всички носачи и накрая се оказа,че тропането не било от тяха били тампоните на стабилизиращата
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от HRI100_Hи аз имам едно такова почукване и се самнявам че е от тампоните на стабилизиращата щанга,може ли някои да ми каже какви са цените на тампоните горе*доло че не сам ходил по магазините да провера,пак и парво мисля да ида на диагностика и след това да купувам каквото и да било,ако знаете и дали много време отнема смяната МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН
http://www.heed-auto.com/156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
колеги и аз ще сменям носач долен лев щот шарнира сие заминал,това ще стане в събота.купих носача 170 лева а за работата незнам колко щеме издрусат но какво дасе прави обичамеси колите налиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
я да ползвам темата - значи ако имам потропване само отдпред вдясно а в ляво не тропа - туй трябва да е от носач най вероятно а?
знам че не може да се каже със сигурност от растояние, но все пак?
И ме интересува как може да се проверят амортисьорите дали са заминали - по точно ако някои знае сервиз със стенд във ВТ подходящ за диагностика на цялото окачванеHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
я да ползвам темата - значи ако имам потропване само отдпред вдясно а в ляво не тропа - туй трябва да е от носач най вероятно а?Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
Comment
-
то това тропане може да нее от носач защото носачите са много здрави,при мен е шарнир но той сам по себеси несе сменя а се сменя целия носач.такаче може да е и от това както про мен.откарай я на майстор той щети каже каде я болиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Като говорим за тропане,носачи , втулки и т.н имам един въпрос .В района на Окръжна болница /София/ отремонтират шарнири ,втулки,тампони.Ако някой знае нещо нека сподели,може някой колега да не му се дават/или да няма/ толкова пари.Азочаквам тези дни по-точно инфо и ще драсна някой ред. Разбира се най-добре са истински и нови части ,но парите ......Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Какво е това 300 лв ?
Долен носач около 200 лв (носач с тампони и шарнир)
горен носач около 100 лв (носач с тампони и шарнир)Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
Comment
Comment